top of page

Onsdagsgolfen Final.

Söndagen den 19 e september var det dags att avgöra finalen i Onsdagsgolfen. När de tävlande kom till start var det

ganska råkallt och gråmulet. Så förblev det också under, i princip hela tävlingsrundan, men inget regn noterades dock under dagen Vid vissa korta tillfällen kunde man t.o.m bli lite uppvärmd av några förlupna solstrålar, som kämpat sig igenom den gråmolniga skyn. Banan var, trots sen säsong, som vanligt i mycket bra skick. De tävlande var, precis, i enlighet med konceptet för onsdagsgolfen, uppdelade i en Herr och en Damklass.

Dagens herrklassegrare blev Kenneth Carlsson på 68 slag. I damklassen vann Ulrika Carlsson på 76 slag. Eclectictävlingen, som gått under hela säsongen, vanns i Damklassen av Ulrika Carlsson följd av Marita Rosèn och Gunilla Linell. Herrsegrare var Lars Grundin tätt följd av Ander Carlsson och Kjell Gustavsson. I dagens Gemensamma Klass segrade Kenneth Carlsson före Lennart Larsson och Anders Carlsson.

Tävlingsledningen framför härmed ett stort tack till samtliga deltagare, som under säsongen deltagit i årets onsdagsgolf och ett särskilt tack riktas till dagens finaldeltagare. Nu siktar vi på nästa års version och hoppas då på ett, antalsmässigt, ännu mer omfattande deltagande!


Väl mött!


Tävlingsledningen

Bengt Blom/Christer Svensson/Per Uno Hagström

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page