Nytt banrekord!

Publicerat: 2012-06-07 - 12:00

NYTT BANREKORD!!! På Nationaldagen samlades på Källebackens golfbana ett trettiotal golfare från alla håll och kanter i Småland. De gjorde upp om DM- mästerskap i klasserna H 21 (12- 21 år), H 35 (35 år - ) och Herrar (12 år - ). Spelarna startade på morgonen i en kylig vind på en mycket väl preparerad bana. De yngsta spelarna avslutade sin tävling efter 18 hål medan de äldre fick ge sig i kast med ytterligare 18 hål efter lunchuppehåll. Mästaren i klassen Herrar, Christoffer Palfi , lyckades putsa banrekordet i sin andra runda till 70 slag.

H 21 vanns av Pontus Ingvarsson Oskarshamns GK, 74 slag följd av Carl Renér Oskarshamns GK, 77 slag och Petter Lundh Värnamo GK, 81 slag.

I klassen H35 lyckades Henrik Holmsten Isaberg GK bäst med 152 slag.

Klassen Herrar vanns av Christoffer Palfi Jönköpings GK, 144 slag före Markus Rehnström Jönköpings GK, 147 slag och Oskar Johansson Oskarshamns GK, 150 slag.