Nationaldagsgolfen 2024

Publicerat: 2024-06-06 - 09:00

I årets nationaldagsgolf deltog 33 kombatanter, som kämpade om placeringarna i 2 klasser, A och B..Tävlingsformen var slaggolf samt avgjordes dessutom också en vinnare i scratch.  Arrangemanget sponsrades,  som vanligt, av Erteco Rubber & Plastics och klockan 0900 på torsdagsmorgonen gick första bollen ut från tee 1.

I A klassen tog Ulrika Karlsson 71 slag, Jonny Liljedahl 71 slag samt Benny Johansson 72 slag, hem pallplatserna, I nämnd ordning.

De tre på podiet i B klassen blev  Sören Olsson 68 slag, Marita Rosén 69 slag samt Per Uno Hagström 72 slag.

Scratchtävlingen togs, hem av Dan Rosell på utmärkta 80 slag. Samma resultat, som han också vann på förra året.

Stort grattis till samtliga pristagare och ett stort tack till vår sponsor Erteco Rubber & Plastics för att även i år välvilligt gjort det möjligt att på sedvanligt sätt genomföra vår traditionsenliga nationaldagsgolf.