REFTELE GK SPELPROGRAM SÄSONGEN 2011

Publicerat: 2011-04-19 - 12:00

Anmälning till tävling skall ske senast torsdagar 1800 på lista i klubbhuset eller via internet. Anmäld, som uteblir utan anledning, skall betala startavgift. De som inte har någon spelpartner till partävlingarna anmäler sig på listan i klubbhuset och blir lottad ihop med någon likasinnad. Startlistor finns tillgängliga i klubbhuset och på internet 1200 dagen innan tävlingen. Vid tillräckligt många anmälningar har vi tre tävlingsklasser. Varje prisutdelning avslutas med lottdragning på de scorer som ej tilldelats pris. I avsikt att stödja golfkrogen kommer startavgiften att inkludera mat till subventionerat pris.

ONSDAGAR med start 20 april 1700 spelar vi nio hål Running Eclectic, Dam / Herr- golf . Nya golfare hälsas speciellt välkomna!



TORSDAGAR med start 21 april 0830 spelar vi nio hål Dam / Herr- golf. Nya golfare hälsas speciellt välkomna!



RUNNING ECLECTIC, slaggolf, spelas under hela säsongen, som en del av onsdagsgolfen. Det gäller att få så bra resultat som möjligt på varje hål. Resultaten förs in hålvis på en anslagen sammanställning i klubbhuset av den tävlande. Du har möjlighet att förbättra Dig under hela säsongen. Vid säsongens slut räknas en bruttoscore fram. Denna minskas med handicap reducerat med 50%. Deltagaren med lägst nettoscore är säsongens eclecticsegrare. Korten efter varje runda måste signeras och kontrasigneras enligt regel 6 (Markören behöver ej vara deltagare i tävlingen). Scorekorten, märkta onsdagsgolf + datum, lämnas efter varje runda till för dagen tävlingsansvarig för registrering i GIT.



MATCHSPEL spelas alltför sällan och trots förra säsongens dåliga intresse hoppas vi på en nytändning med så många deltagare som möjligt och kör en utslagsturnering. Vid tillräckligt många anmälningar från båda könen organiseras såväl dam- som herr- klass. Varje matchpar bestämmer tillsammans tidpunkt för spel inom tidsramen för respektive spelomgång.



Startavgifter:


Onsdagsgolfen: 50 kr (25 kr till juniorverksamheten + värdecheck på 25 kr som Du kan använda i restaurangen när den är öppen.)


Puttmasters: 40 kr


Veckoslutstävlingar:


150 kr inklusive mat för fullvärdiga medlemmar. ( 80 kr)


300 kr inklusive mat och greenfee för singelspelande tävlingsgäster.(230kr)


450 kr inklusive mat och greenfee för tävlingsgästande par. (310 kr)



Tävlingsprogrammet hittar du här på hensidan under fliken tävling/tävlingar!



Väl mött önskar tävlingskommittéerna !